Chat

Akciós ajánlatok és tudnivalók

 

Akciós ajánlatok – Kedvezmények 

Időszakos árleszállítás – az árak időleges  csökkentése 

 

Előfoglalás – first minute utak – Ciprus utazás  A megadott időpontig kell lefoglalni az utazást. A megadott időpont az egyes szállodákra érvényes és szállodákban eltérő a kedvezmény. Foglalás időpontjához azonnali kötött kedvezmény. Előfoglalási kedvezmény febr. márc. – ápr. végéig tart, szállodától függően. Kedvezmények mértéke általában 8-15 % némely esetben előfordul akár 20% is.

Jelentős  megtakarÍtási lehetőségek ciprusi nyaralásokhoz !

 

 EGYÉB MEGTAKARÍTÁSI AJÁNLAT – Több éjszakát  tölthet el a lefoglalt szállodában , mint amennyit kifizet. A megadott időszakban kell utazni – Ez Öntől rugalmasságot igényel, hogy a megadott időszak megfeleljen Önnek.

 7 éjszaka és   6 éjszakát fizet   – 10 éjszaka és   9 éjszakát  fizet

11 éjszaka és 10 éjszakát fizet – 14 éjszaka és 12 éjszakát fizet

 vagyReggelis árat fizet és félpanziós ellátást kap – Félpanziós árat fizet és All Inclusive ellátást kap

 vagyEggyel magasabb kategóriájú szobát kap mint amit befizetett. Pld. Std. Szobát fizet és tengerre néző szobát kap.

 

 GYEREKEK – KEDVEZMÉNYEK A gyermekek elhelyezése a legtöbb szállodában kedvezménnyel vehető igénybe. A kedvezmények mértéke az egyes szállodákban különböző.  Egyes szállodákban, egyes időpontokban a gyermek elhelyezése teljesen ingyenes, esetenként több gyermekre is vonatkozhat.Minden szállodában korhoz kötik a gyermekkedvezményeket. 0-2 éves korig ingyenes , 2-11,99 évesig ingyenes vagy bizonyos % kedvezményt adnak,  2-14 ill. van ahol 16 éves korig is különböző kedvezmények léteznek. Második gyermekre a magasabb kategóriájú szállodákban szoba típushoz kötik a kedvezményt.

 

 CSALÁDI  CSOMAGOK – Egyes szállodák kimondottan családi csomagokat is összeállitanak . Család lehet kettő felnőtt + 2 gyermek vagy több gyermek , egy felnőtt + 1 gyermek vagy kettő gyermek is sokszor családi csomagban igényelhető.

 

 EGYÁGYAS SZOBA FELÁR NÉLKÜL – Bizonyos időszakokban külön kedvezmény van az egyedül utazó vendégeknek, amiért nem kell felárat fizetni.

 

AJÁNLATKÉRÉS