Chat

All Inclusive utazás

Az all inclusive utazás Ciprus szigetén is az átlagos ellátáson kívül nyújt plusz ellátást. A szolgáltatás minősége, bősége és általában a szó értelmezése országonként és szállodánként eltérő . A ciprusi utazásoknál, ciprusi szállásoknál  is érdemes ezzel tisztában lenni.

Az all inclusive tudnivalók: Azon utasoknak ajánljuk, akik nem az úticél nyújtotta látnivalókat akarják megismerni, hanem inkább a tengerben fürdőzve, a parton napozva szeretnék eltölteni idejük teljes vagy nagy részét, így jelentősen ki tudják használni az all inclusive szolgáltatásra kifizetett felárat.

Különösen gyermekes családoknak ajánlhatók az all inclusive ciprusiszállodák, ugyanis a legtöbb ilyen saját csúszdaparkkal és gyermekek számára kialakított szolgáltatásokkal (miniklub, tiniklub, gyermekdiszkó, rácsos kiságy, etetőszék stb.) rendelkezik.

 

Mit kínál egy all inclusive ciprusi szálloda?

 

A teljes ellátáson kívül napközben többször, vagy akár egész nap különböző étkezésre és italfogyasztásra van alkalom (korai, késői reggeli, sütemények, szendvicsek, fagylalt, a’la carte éttermek, gyermekétkezések, koktélok, import italok fogyasztása, kávé, tea stb.), többféle szórakozási lehetőséget biztosít (gyermekanimáció /foglalkoztatás/, animáció felnőttek részére, showműsorok, versenyek, sportolási lehetőségek /különlegeségek , pld.: búvárkodás, mountainbike, teniszoktatás stb.), wellness szolgáltatásokat nyújt (szauna, gőzfürdő, fitness edzések stb.), és szállodáktól függő egyéb más programokat kínál úgy, hogy ezekért a helyszínen már nem kell fizetni.

Az all inclusive szállodahelyek összehasonlításakor az ár mellett figyelembe kell vennünk a kínálatban szereplő, ingyenes szolgáltatások mennyiségét és minőségét. Ugyanis ami az egyik szállodában ingyenes, nem biztos, hogy a másik szállodában  is az . Illetve a jelölés szerinti ingyenes szolgáltatás eltérő lehet az ajánlatokban. Ez attól függ, hogy irodánknak milyen szerződése, egyéni megállapodása  van az adott szállodával.

Egy 3 csillagos szálloda all inclusive ajánlata általában inkább közelít a teljes ellátáshoz, míg egy jó minőségű 4 -5 csillagos szálloda ultra all inclusive szolgáltatást nyújt.

Amennyiben az étkezés mellett a sportra és a szórakozásra is kiterjedő, jó színvonalú all inclusive szolgáltatást szeretnénk kapni, érdemes magasabb kategóriájú szállást választani.

AJÁNLATKÉRÉS