Chat

Ciprusra utaznék és első alkalommal

Még nem voltál Cipruson?  Ciprusra szeretnél utazni?

BINGÓ ! – Jó helyen jársz – Ciprusi utak a ciprusi magyarokkal , a lehető legbiztosabb választás !

 

Ez az oldal Neked szól ha : Ciprusra utaznék első alkalommal 

Nem tudod  melyik várost válaszd?  

Ayia Napa ?  vagy Limassol ? vagy Paphos ? vagy Larnaca városát?

Kénytelen vagy mások véleményére  figyelni és hallgatni ?  Divatos  helyeket keresel  , jó tengerpartot ?  Nem akarsz csalódott lenni? 

Egy csomó ajánlat van és mégis tanácstalan vagy ahogy mondani szokták: jól beleválaszthatsz!?

 

Van megoldás !  BINGÓ ! – Jó helyen jársz. 

Akkor rakjunk egy kicsi rendet a fejekben !  

 

Egy egész zűrzavar van a fejedben ?  

 

Ezen a Ciprusi Utazás oldalon minden szükséges információt megtalálsz. Ne  keresgélj tovább ! Legyél tájékozott és keresd nálunk a lehetőségeket mielőtt utazást foglalnál.

Ciprus kicsi sziget és az egyik legforgalmasabb leglátogatottabb sziget a Földközi Tengeren. Nagyon exclusive hely,  igy a világ minden tájáról rengeteg látogató érkezik a szigetre.  Nagyon sok a visszatérő vendég , pontosan amiatt mert itt igazán kikapcsolódva, kipihenten érkezik vissza mindenki a hazájába,  a jól megérdemelt nyaralásából. A repülőgépek teltházasan közlekednek minden nap. Érdemes korán lekötni az utazásodat, hogy valóban a megfelelő áron tudjál utazni.

Összesen 2,5 óra a repülési idő , nagyon közel van Magyarországhoz. Csodálatos Ciprus éghajlata, csodálatos a tenger Ciprus partjainál, a milliő, az emberek kedvesek,  a ciprusi konyha , a  bor  nagyon finom.

Tudd , hogy milyen céllal utazol   Ciprus szigetére, – passziv pihenési szándékkal  a tengerparton vagy aktiv pihenési szándékkal , amit sporttal , érdekes programokkal szinesitenél  vagy esetleg üzleti és egyéb cél vezényel.  Hogy milyen lesz a ciprusi nyaralásod tőled  függ !  

Tudd, hogy az ár nem minden !  Sőt ahogy a közmondás tartja: ” Olcsó húsnak hig a leve ” elv működik.  Egy nagyon olcsó, bárhol lefoglalt szállás megmérgezheti a nyaralásodat és rossz emlékekkel térhetsz vissza , ami nem a valóság , hanem csak egy rossz döntés eredménye. 

Nagyon fontos, hogy legyél tájékozott valamennyire egy országról mielőtt bármilyen utazást lefoglalnál ott. Fontos lehet az is, hogy tudd és fogadd meg , hogy mikor ajánlott foglalni egy  utazást , mikor és hogyan kell repülőjegyet vásárolni és mikor kell   all inclusive ellátást kérni. 

Ciprusra 99%-ban repülőgéppel érkeznek a vendégek . A repülőjegyeknek  eleve van egy külön ára, ami az utazási költségeket megnöveli . Egy repülős utat nem mindig engedhetünk meg magunknak.  Igy ha egyszer álmaink utazását szeretnénk megvalósitani és azt kifizetni , akkor érdemes jól választani ! 

 

Előre is köszönjük a bizalmat , hogyha  minket választasz a ciprusi utad megszervezéséhez !  Várunk szeretettel ! 

 

Vissza a főoldalra  >>