Chat

Előfoglalás Ciprusra 2019. nyarára

SZILVESZTERI FOGLALÁSOKRA AKCIÓS IDŐSZAK van október  közepéig 

Foglalja le időben a szilveszteri programját. 

2019. év nyarára iratkozzon fel a hírlevelünkre. Hírlevélben értesítjük az Érdeklődőket  az akciókról , kedvezményekről, előfoglalás lehetőségéről és az árakról. 

Tudnivalók az előfoglalásos időszakról

Ciprus szigete nagyon frekventált terület. Nincs szükség Last Minute értékesitésre.  A jellemző, hogy  későbbi foglalás esetén nincs szabad hely a szállodákban .  A repülőjegyekre jellemző, hogy  minél később történik a foglalás egyre  drágábbak . Így az olcsó utazási lehetőség erre a szép szigetre a First minute vagy más néven az előfoglalás.

Mi is az előfoglalás?

Azt jelenti, hogy amennyiben előre tudsz tervezni , 2017. nyarára potom pénzért biztosíthatod  a legjobb helyekre a nyaralásodat. Tervezz előre és foglald le most a nyári programodat . Részletfizetésnél kamatmentes fizetést biztositunk. 

Miért ajánljuk?

Megéri ezzel foglalkozni mert nagyon sok pénzt lehet spórolni, másrészt valóban a legjobb helyekre is tudsz foglalni, mert annyiba kerül előfoglalással  egy 4 – 5 csillagos szálloda , mint szezonban  egy jó erős 3 csillagos szálloda.

Milyen játék ez?

Ez egy ötlet, javaslat , biztatás , mert az árakat nem mi szabjuk meg, mi közvetítjük felétek a lehetőséget. A mi játékunk az, hogy  csalogatunk benneteket , hogy utazzatok velünk. Ez a munkánk és mi is a termelésből élünk. Mi azt tesszük, hogy alkudozunk a szállodákkal , hogy nektek olcsóbban tudjuk adni , majd piacra dobjuk a kialkudott kedvezményeket.

Kik a játék győztesei?

A legjobb játék , mert mindenki GYŐZTES…

Győztes vagy Te – mert egy lehetőséghez jutottál és kihasználtad. Kedvező , olcsó áron tudsz utazni álmaid helyére

Győztes a szálloda – mert előre tud tervezni , még kedvezőbb árat tud biztosítani a következő évre

Győztes az irodánk – mert előre tudunk tervezni, még kedvezőbb árakat tudunk biztosítani a következő évre

Egy játék akkor jó, ha minden fél győztes – mi ezt valljuk !

 

Tovább az ajánlatokhoz >>