Chat

Kiemelt ajánlatok

Ciprusra Ajánlatok – Ajánlatnak minősül kizárólag az általunk e-mail-ben küldött névre szóló ajánlat. Az ajánlattételek  minden esetben foglalásig tájékoztató jellegűek .  Megértésedet köszönjük!

 

Kiemelt szállodai ajánlatok – Ciprus

 

Limassol

Limassol  Ciprus legnagyobb Európa szintű tengerparti városa.  Hosszan, 16 Km hosszan fekszik a tengerparton.  

A legszebb , legszínvonalasabb szállodák Limassolban találhatók . Limassol tengerpartja hatalmas területet ölel fel. A finom homokos partok vonzzák a turistákat és a helybelieket.

A hoteleket hosszan tengerparti sétány köti össze, amely népszerű a sétálók és a kocogók körében. A város lakói arról ismertek, hogy szeretnek szórakozni, így nem meglepő, hogy a város éjszakai élete változatos. Sokféle taverna, diszkó és klub van nyitva egész évben, a tengerparti bárok pedig a kínálatot színesítik.

 

St.Raphael Resort ***** Reggeli, félpanzió, All Inclusive

 St Raphael Resort  tökéletes választás ! Családbarát szálloda.

A St. Raphael Resort szálloda Limassol egyik legszebb üdülőnegyedében található , gyönyörű környezetben.   A part hatalmas fehér homokos partrész és lassan mélyülő víze van. A parton ingyenes napozóágyak és strandtörölközők , napernyők vannak a szálloda vendégeinek. Gyermekeknek vízi csuzda. Fitness terem, Wellness szolgáltatás. Bővebben >>   Szobák leírása >>

 

Foglalható szobák: 2 – 5 fős

Foglalható ellátás: reggeli, félpanzió és All Inclusive 

Gyermekárak : 11, 99 éves korig

Tengerpart: közvetlen homokos tengerparti   

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Mediterranean Beach Deluxe Hotel **** Félpanzió , teljes ellátás

Mediterranean De Luxe hotel a Földközi-tengerre néző gyönyörű, modern , nagyon dekoratív szálloda a közvetlen tengerparton. Strandrésze a parkon keresztül közelíthető meg. Homokos partrész. Pálmafás hatalmas zöldövezeti parkja van. Gyermekeknek-klub, több étterem és élő szórakozási lehetőségek. Wellness részleg, fittness terem várja a vendégeket télen nyáron. Maximális szolgáltatási minőség.

 

Foglalható szobák: 2-3 fős és családi szobák

Foglalható ellátás: reggeli, félpanzió , teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora )

Gyermekárak : 12 éves korig

Tengerpart: Közvetlen homokos tengerpart   

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Poseidonia Beach **** Félpanzió , All Inclusive

Poseidonia hotel  a vendégek körében igen kedvelt a szálloda vezetésének köszönhetően . Kiváló helyen, Limassol Bay területén fekszik közvetlenül a tengerparton. Szép kertje van. Tengerpartja szép homokos lassan mélyülő vízzel.  

Foglalható szobák: 2 -3 fős szobák és 4 fős családi szobák .

Foglalható ellátás: reggeli, félpanzió, All Inclusive

Gyermekárak : 11,99 éves korig

Tengerpart: Közvetlen tengerparti   

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Larnaka

Larnaka igazi modern mediterran hangulatú népszerű város és üdülőhely.  Larnaka Beach is számos kék zászlós stranddal büszkélkedhet.  Homokos tengerpartjai a Finikudes strand a Larnaka Marina sétányon , Makenzie strand a szórakozó helyeivel  és a   Faros strand. Tengerpartja mentén számos szálloda található , szép pálmafás tengerparti részekkel és homokos parttal.  Larnaka üdülő övezete a belvárostól 6–8 km távolságra található.

 

Palm Beach Hotel ****+ Félpanzió , teljes ellátás

Palm Beach Hotel egy különlegesen egzotikus szálloda ,  nagy pálmafás kerttel és privát stranddal . Larnaka üdülő övezetének a központjában fekszik , közvetlenül a lassan mélyülő homokos tengerparton . Wellness részleg , fittness terem várja a vendégeket. Családoknak is kiváló ajánlat , külön Garden – stúdió – szobák ( 2 – 4 fős ) foglalhatók. Napozóágyak és ernyők a szálloda vendégei részére ingyenesek. 

 

Foglalható szobák: 2-3 fős és 4 fős családi szobák

Foglalható ellátás: félpanzió és teljes ellátás ( reggeli, ebéd és vacsora )

Gyermekárak : 12 éves korig

Tengerpart: Közvetlen tengerparti

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Pafos

Korall-öböl – (Coral Bay) Pafos környékének legfelkapottabb tengerpartja több száz méteren keresztül húzódó strand aranyhomokos parttal, teljes kiépítettséggel. Vagy Pafos városának egyik fő strandjaként kedvelt fürdőhelye a Vrisuida strand. Városi strandok lévén teljesen kiépítettek, mögöttük szállodák, bárok húzódnak.

Bérelhető napernyők természetesen rendelkezésre állnak, csak úgy, mint a különböző vízi sport lehetőségek. Mint Kék Zászlós ciprusi strand , aranyhomokkal, kisebb szakaszokon apró kaviccsal borított.

Pafos másik kíváló kék zászlós strandja  a Municipal Baths. A helyi lakosság körében nagyon népszerű Önkormányzati strand fürdő homokos tengerparttal és néhány gyönyörű sziklával várja látogatóit. A szállodáknál kiépített partszakaszok vannak.

 

Venus Beach Hotel ***** Félpanzió , All Inclusive

A Venus Beach Hotel homokos partja és kristálytiszta víze várja a nyaralókat. Ezen a partszakaszon ahol a Venus Beach Hotel fekszik az egyetlen homokos partrész található.  Gyönyörű a partja és csodálatosan kristálytiszta a vize vonzza a turistákat. A szálloda területén és a parkban a napozóágyak és ernyők ingyenesek. 

 

Foglalható szobák: 2-3 fős és családi szobák

Foglalható ellátás: félpanzió, teljes ellátás (reggeli, ebéd + vacsora) és All Inclusive

Gyermekárak : 11,99 éves korig

Tengerpart: közvetlen tengerparti 

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Ayia Napa

Ayia Napa (Agia Napa) Ciprus keleti részén fekvő üdülőváros. Sok szép strandja van, lehet vízisízni, szörfözni, kajakozni, búvárkodni és motor csónakázni is.  Az üdülővárosban mindig zajlik az élet, éjjel, nappal . Nemzetközi DJ-k keverik a zenét a klubokban és a beach partikon.

Bárok, éttermek és kávézók lépten-nyomon. Itt található Európa legnagyobb tematikus aqua parkja , ami 25 nemzetközi díjat nyert el . A város legnépszerűbb strandja a Nissi Beach .

 

Asterias Beach Hotel**** Félpanzió, All Inclusive

Az Asterias szálloda nyugodt környezetben fekszik., közvetlenül a tengerparton . A  “Kék zászló” dijat strandjával , fehér homokos partjával  és a kristálytiszta lassan mélyülő vizével kiváló hely a nyaralásra. Éttermek, üzletek , vizipark / Aqua park és a menetrend szerinti busz megállója pár perc sétára van a szállodától. Bővebb leirás >>

 

Foglalható szobák:    2 – 4 fős ( családi szobák is !)

Foglalható ellátás: félpanzió és All Inclusive  

Gyermekárak : 11,99 éves korig

Tengerpart: Közvetlen tengerparti

AJÁNLATKÉRÉS

 

 

Faros Hotel *** Félpanzió

A szálloda Ayia Napa egyik kiemelkedően jó , ideális helyén fekszik.  Kettő perces sétára van a  vízparttól , a gyönyörű homokos strandtól ,  ahol számos étterem, kávézó, bár és sok más szolgáltató elérhető. Bővebben >>

 

Foglalható szobák:    2 -3 személyes és  4 fős  családi szobák 

Foglalható ellátás: félpanzió 

Gyermekárak : 11,99 éves korig

Tengerpart: tengerpart kettő perc sétára

AJÁNLATKÉRÉS

 

Az oldalon szereplő bármilyen elírási hibából eredő esetleges károkért a Chryciana Tours & Travel  semminemű felelősséget nem vállal.

Az oldalon feltüntetett összegek kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem értelmezhetők ajánlatként.

Vissza a főoldalra  >>