Chat

Külföldi esküvő Cipruson

Ez a nap más, mint a többi. Az esküvő napján, oly távolinak tűnnek és mégis oly elevenül idéződnek fel az első pillantás, randevú, érintés, az első csók emlékei. A meghívott vendégekkel, családtagokkal, barátokkal, kollégákkal együtt újra lehet élni az esküvőt megelőző történéseket , az első találkozást, az első csókot . Külföldi esküvő Cipruson az esküvő a legnagyobb nap a párok életében.

Legszebb esküvők a ciprusi esküvők – az egyetlen szerelem szigetén a világon. Nem létezik más szerelem szigete a világon, csak Ciprus szigete!

tengerparti-eskuvo-eskuvocipruson-com

Igazán emlékezetessé szeretné tenni esküvője napját?

Külföldi esküvőt szeretne? Tartsa esküvőjét Cipruson, a szerelem szigetén, Aphrodité a szerelem isten nőjének szülőhelyén! A helyszínek gyönyörűek, ha valami örök , nagyon szép  és értékes  élményt szeretne nyújtani szeretteinek és önmagának, esküvői szertartása alkalmából hívjon vendégeket erre a mesés szigetre.

A ciprusi szállodák tökéletesen felszereltek az esküvő lebonyolításához, a felkészüléstől kezdve, a templomi szertartáson keresztül, a lakodalom lebonyolításáig. A ciprusiak egyébként előszeretettel tartják a teljes szertartást vagy csak a vendégvárást is , főleg Ayia Napai vagy Larnakai szállodákban. Ráadásul Cipruson teljesen általános az, hogy az esküvõi szertartásra, majd az azt követõ vendégvárásra több száz, gyakran 2-3 ezer vendéget hív meg az ifjú pár és követlen családja.

Önnek már nem kell a nászútat külön terveznie, nem kell az utazás izgalmaival foglalkoznia, az esküvőket nászúttal együtt szervezhetjük. Önök  a szerelem szigetének minden előnyét élvezhetik.

Esküvőjét tökéletesen megszervezzük: szertartás lebonyolítását, vendégvárást, dekorációt, zenét, esküvői tortát, limuzint, vendégek szállítását buszokkal, mini-buszokkal, kozmetika, fodrászat, virágcsokor, esküvői fénykép és videó, stb…

Attól függően hogy polgári, katolikus, anglikán szertartást igényel a család, különböző szállodákat és helyszíneket tudunk ajánlani.

 

Csak egyet kell tennie: ne késse le az esküvőjét!

 

További részletek

Amennyiben Cipruson szeretne házasságot kötni, kérjük töltse le, majd kitöltve küldje el a mellékelt ajánlatot kérő űrlapot / kérdőívet, amelyen minden olyan igényt, adatot megadhat, ami segíti munkatársunkat abban, hogy pontos információval és árajánlattal kiszolgálja Önt.

A kitöltött kérdőívet kérjük juttassa vissza e-mail címünkre!

Akár telefonálhat is, ha szóban könnyebb elkezdenie.

Telefon: (00 357) 96636720 vagy ( 00 36 ) 70 2137212

Vagy keressen bennünket skype-n

Skype: chryciana.travel

Vagy vegye fel a kapcsolatot irásban munkatársunkkal!

e-mail: info@ciprusutazas.eu