Chat

Larnaka – strandok

Ez oldal is rendkívüli információ lehet az Ön számára amikor összeállítja  a nyári programját. Tudnia kell, hogy a ciprusi utazások, egy  nyaralás Cipruson a legtöbb és legmaradandóbb élményt adhatja az Ön számára is. Repüljünk együtt Ciprusra . A sziget legtöbb strandján  áprilistól októberig vízi mentő szolgálat működik. Minden strandon található egy hirdetőtábla, ahol információt kaphatunk róla, hogy van-e vízi mentő és mosdó a parton. A legtöbb helyen természetesen van kisebb-nagyobb étterem és különböző vízi sportokat is kipróbálhatunk.

 

Larnaka partjai is számos kék zászlós stranddal büszkélkedhet…ami azt jelenti, hogy a strandokon a vízminősége megfelel a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is. Strandjai szintén változatosak, hosszan homokos part és vegyes partszakaszok. . Larnaka nagyon népszerű a turisták körében. Ciprus legtöbb strandján áprilistól októberig vízi mentő szolgálat működik. Minden strandon található egy hirdetőtábla, ahol információt kaphatunk róla, hogy van-e vízi mentő és mosdó a parton.

 

Finikudes strand – Larnaka Beach 

Finikudes strand a városi pálmafás sétány mellett hosszan húzódó , gyönyörű homokos strand. A strand végében található a romantikus kikötő ahol lehet válogatni a különböző hajókirándulások között. Tavernák, bárok ,éttermek és számos szórakozóhely található a strand környékén. A strand homokja különleges, szürke színű. Mosdók, öltözők, zuhanyzók vannak a parton.

 

Makenzie strand – Larnaka Beach 

Makenzie strand Larnaka repülőtértől 5 percre található, nagyon szép fehér homokos strand. Itt kipróbálhatunk különféle vízi sportokat, még búvárkodhatunk is. A part mentén számos étterem kínálja a finom étel különlegességeit,  friss halételeket és a különböző ciprusi specialitásokat.  A koktél – bárokban isteni koktélokat , kávét, üdítőt, egyéb italokat, fagyit lehet kapni. Mivel a repülőtér nagyon közel van így a repülőgépet  leszállás közben is élvezhetjük.  

 

Faros strand – Larnaka Beach 

Ez a csendesebb , nyugisabb Faros strand egyenlőre nem annyira ismert strandrész a turisták számára. Érdemes ellátogatni erre a részre , különösen azok részére akik gépkocsival rendelkeznek. Festői helyen fekszik és nem zsúfolt. Étterem, bár  van.

 

Vissza a főoldalra >>