Chat

Limassol – strandok

ciprusi utazások elmaradhatatlan része a jó szállás kiválasztása. Ajánlatok széles választékát tudjuk nyújtani Limassol városában . 

Limassol egy gyönyörű Európa szintű tengerparti város. A legszebb szállodák és gyönyörű tengerpartok Cipruson Limassolban találhatók. Tengerpartja hatalmas, gyönyörűen kiépített partszakasz. A partok változatos színű homokkal , – fehér , homokszínű és vadregényes partok , ultra modern , luxus minőséggel. Szabad strandok végig a parton. 

Szabad strandjai nagyon könnyen megközelíthetőek. A legtöbb strand a városközpontban található, hosszan homokos, finom szemcsés , soderes  partok a város központi sétányán. Limassol hosszan 16 km hosszan a tenger mellett fekvő város. A turistaövezet a tenger mellett található és szinte az összes strandot egy helyre tömöríti.   A Limassol Beach -en a tenger nagyon sekély, így kisgyerekes családok is bátran látogathatják, – teljesen biztonságos.

Lady’s Mile Beach

Többnyire még érintetlen természeti csodálatos terület,  szép vadregényes homokos tengerparttal. A tenger nagyon sekély és tökéletes a kisgyerekes családoknak is. A város központjától nem messze , autóval max. 10 percre. Nagyon szépen kiépített terület , de vannak még vadregényes részei is , ahová el lehet bújni a pároknak is. Éttermek, WC-k, napágyak, napernyők vannak.

 

Kourion Beach

Kurion Beach Limassoltól gépkocsival közelíthető meg ,Kb. 20 km -re van a várostól. Az aranyhomokkal és apró kavicsos részekkel borított partra nem csupán a helyiek, de a nyaralók is szívesen járnak ide fürdeni. Nagyon szép festői hely és nem zsúfolt, kivéve a hétvégét , amikor a ciprusiak is előszeretettel látogatják ezt a tengerparti részt. A vizét úgy élvezhetjük mint a természet adta   hullámfürdőt . Gyerekek is nagyon élvezik pont emiatt. A nyári szezonban napernyők és napágyak bérlésére is lehetőség van. Étterem van nagyon bőséges és finom a étel kínálattal. Limassoltól a 91-es busz járata visz el erre a területre.

 

Governor’s Beach 

Govenor’s Beach Limassoltól kb. 30 km-re fekvő ciprusi strand elsősorban hófehéren ragyogó szikláiról nevezetes, melyeket a szigeten csak itt találhatsz meg. Különleges helyszín, imádják a strandolók, pecázók . Vakítóan fehér sziklái között eldugott homokos , igen romantikus, elbújos partok .

Napágyak , napernyők a nyári szezonban bérelhetők. Tengerparti bárok, éttermek választéka nagy. Vize lassan mélyülő így gyermekes családoknak is ragyogó hely. A hely a nevét az első limassoli kormányzóról kapta.

 

Pissouri Beach – Bay

Pissouri Beach a turisták körében ez a terület még nem felfedezett . A ciprusiak viszont nagyon szeretik, mert aránylag csendes  , a tengerpart teljesen kiépített,, vízi sportok számos választéka , éttermek és  néhány bár várja lakóit. És hát egy nagyon szép terület.  

Pissouri eredeti báját, hangulatát igyekeznek megtartani a helybeliek. A strand végig homokos és búvárkodásra alkalmas részeket is találunk.

 

 Vissza a főoldalra >>