Chat

Pafos – strandok

Ez az oldal szintén hasznos információ az Ön számára az ideális ajánlat keresésében a nyaraláshoz. Ciprus  legtöbb strandján áprilistól októberig vízi mentő szolgálat működik. Minden strandon található egy hirdetőtábla, ahol információt kaphatunk róla, hogy van-e vízi mentő és mosdó a parton. A legtöbb helyen természetesen van kisebb-nagyobb étterem és különböző vízi sportokat is kipróbálhatunk.

Petra tou Romiou – Aphrodite híres sziklái – Paphos Beach 

Pafos Beachen  az Aphrodite Híres szikláinál  természeti látnivalóknak az egyik legfelemelőbb strandja várja ide  a látogatókat. Vadregényes , romantikus és lenyűgöző a maga természeti adottságaival ez a terület. Az itteni  tengervíz újabb élményt adó alkalom az idelátogatóknak. Ilyen csendet , nyugalmat és természeti szépséget csak itt találunk a szigeten. Ez egy egyedülálló területe Ciprusnak.  A látványos és sziklákkal övezett terület igazi ínyencség.

 

Coral Bay strand – Kék Zászló – Paphos Beach

A Pegeiában található a Coral Bay strand. Corál-öböl gyönyörű homokos strandjához a látogatók könnyen eljuthatnak gépkocsival, motorkerékpárral, kerékpárral, vagy autóbusszal. Vízi sport-szerek, napágyak és napernyők a helyszínen bérelhetők. Szálláslehetőség a közelben található, az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat a fürdésre alkalmas időszakban 11:00 és 17:30 óra között van szolgálatban.

 

Faros strand – Kék Zászló – Paphos Beach 

Faros strandra érdemes ellátogatnunk. Pafos nyugati végén található Faros strand homokos partszakasz, mely könnyen megközelíthető. Jól kitáblázott az ide vezető útszakasz és a terület  kiváló kilátással várja a látogatókat. Cipruson a  víz minőségét gyakran ellenőrzik, a tengerpartot pedig naponta takarítják. Vízi sportszerek, napágyak és napernyők a helyszínen, április 15. és október 31. között kölcsönözhetők. Az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat 11:00 és 17:30 óra között van szolgálatban a fenti időszakban. A parton strand röplabda-pálya található. A partszakasz autóbusszal, autóval, motorkerékpárral és kerékpárral közelíthető meg. A közelben szálláslehetőség is található.

 

Municipal Baths strand – Kék Zászló – Paphos Beach 

Paphos Beach másik kíváló kék zászlós strandja  a Municipal Baths. A helyi lakosság körében nagyon népszerű Önkormányzati strand fürdő homokos tengerparttal és néhány gyönyörű sziklával várja látogatóit. Kato Pafos turisztikai központjának szívében található, csupán néhány méterre a Poseidonos sugárúttól és 300 méterre a Pafos vártól. A strand könnyen megközelíthető. Az igénybe vehető szolgáltatásokat, lehetőségeket táblák jelzik. Vízi sport-lehetőségek, napágy- és napernyő-kölcsönzés április 15. és október 31. között vehető igénybe a helyszínen. Az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat 10:00 és 17:00 óra között van szolgálatban a fent jelzett időszakban. A közelben számos vendéglő .

 

Municipal strand – Kék Zászló – Paphos Beach 

A Geroskipou– ban található homokos tengerpart könnyen megközelíthető gépkocsival, motorkerékpárral vagy autóbusszal. Számos vízi sport-lehetőség, napágy- és napernyő kölcsönzés vehető igénybe a helyszínen. Az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat a fürdésre alkalmas időszakban 10:00 és 17:00 óra között van szolgálatban.

 

Vrisoudia A strand – Kék Zászló – Paphos Beach 

A Vrisoudia „A” strand homokos tengerpartja, melyet sziklák vesznek körül, a Kato Pafos turisztikai területén, a szállodák közelében található, a Poseidonos sugárút túloldalán. Ezt a nagyon jól szervezett, megfelelően kitáblázott strandot Pafos önkormányzata üzemelteti. A közelben buszmegálló található, de a strand az autóbuszon kívül autóval, motorkerékpárral és kerékpárral is könnyen megközelíthető. A víz minőségét gyakran ellenőrzik és a partot naponta takarítják. Az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat április 15. és október 31. közti időszakban 10:00 és 17:00 óra között van szolgálatban. A strandon sokféle vízi sport-lehetőség vehető igénybe, ezen kívül napágyak és napernyők is bérelhetők. A közelben szálláslehetőség, több bár és vendéglő várja a látogatókat, valamint nyilvános telefonok is a rendelkezésre állnak.

 

Vrisoudia B strand – Kék Zászló – Paphos Beach 

A Vrisoudia „B” strand, öböl homokos tengerparttal és csodás kilátással várja a látogatókat Pafos kikötőjére és a várra. A strand Kato Pafos turisztikai területén, a szállodák közelében található, a Poseidonos sugárút túloldalán. A közelben buszmegálló található, de a strand az autóbuszon kívül autóval, motorkerékpárral és kerékpárral is könnyen megközelíthető. Az igénybe vehető szolgáltatások helyét táblák jelzik. A víz minőségét gyakran ellenőrzik és a partot naponta takarítják. Az életmentő berendezésekkel felszerelt mentőszolgálat június 1. és október 31. közti időszakban 11:00 és 17:30 óra között van szolgálatban. A strandon sokféle vízi sport-lehetőség vehető igénybe, ezen kívül napágyak és napernyők is bérelhetők. A közelben szálláslehetőség várja a látogatókat, valamint nyilvános telefonok is a rendelkezésre állnak.

Vissza a főoldalra >>