Chat

Utasok véleménye

Ciprusi nyaralások sikerei

Néhány összegyűjtőtt és utasok által kézzel írt sikerekről , nyereségekről az irodánk munkájáról

 

Rengeteg köszönő levelet kapunk minden út után , kézzel leirva külön , e-mail-ben vagy sms-ben . Eddig csak félretettük és nem igazán foglalkoztunk vele , hogy ” közhírré tétessük” .

Most pótoljuk és ígérjük ezután minden megtalált és új siker és nyereség leírását azonnal nyilvánosságra hozunk.  

Ezek olyan visszajelzések az irodánk által szervezett ciprusi nyaralásokról, amit a kedves vendégeink  írtak. Teljes neveket nem közlünk és elérhetőséget sem.

Köszönjük mindenkinek aki leírta a sikereit! 

Üdvözöljük azon kedves vendégeinket akik ezen sorok olvasásakor a saját gondolataikra ismernek. Jó szórakozást kívánunk az olvasáshoz.

Utasok véleménye és leírt sikerek:

Kedves Georgina,

Ezzel a magyar borral szeretnénk megköszönni a sok segítséget amit az ittlétünk és a szervezés alatt kaptunk. Nagyon jól éreztük magunkat . Kicsit gyorsan eltelt az egy hét . Minden jót kívánunk és ajánlani fogjuk Önöket! A viszontlátás reményében üdvözlettel, 

M. Zsuzsanna  2006.07.11.

 

Nagyon jó éreztük magunkat . A szálloda és ellátás tökéletes volt. Külön élmény volt számunkra az idegenvezető meséi. Köszönjük a vendéglátásukat.

Larnaca, 2006. 06. 24. Olvashatatlan aláirás

 

 

T. Georgina,

2006. június 17.-i megérkezéstől, amikor fogadtál bennünket és egész itt tartózkodásunk alatt köszönetünket fejezzük ki , hogy életünk legszebb üdülésünket biztosítottad Susannával együtt. A programok megszervezése mindkét helyen nagyon tanulságos volt, lehetőségünk volt megismerni a Ciprusi helyzetet. Kirándulásaink is nagyon emlékezetesek maradnak, mivel az idegenvezető nagyon felkészülten , élményszerűen ismertette meg velünk a görög mitológiát, az itteni történelmet, életformákat.  Bármilyen kérésünkre szívesen válaszolt és mindent megmagyarázott. Mindkettőtökről csak felsőfokban tudunk beszélni és köszönünk mindent. További munkátokhoz jó egészséget és hasonló “lelkes vezetést” kívánunk.

Larnaca, 2006. junius 23.

M. Antal és dr. Gy. Márta

 

2007. 10. 25.én a szigeten kötöttünk házasságot . Az ünnepség nagyon szép és meghitt volt. A szállodai ellátással nagyon meg voltunk elégedve , szép a környezet és maga Ciprus is varázslatos. Igéretet tettünk, hogy minden 10. házassági évfordulónkat itt ünnepeljük.

M. Helga

 

Köszönet a mindenre kiterjedő figyelmesség a jó közérzet biztosítása érdekében. Ellátás magas színvonalú volt. Problémamegoldó intézkedések hibátlanok, készségesek.Tuti kikapcsolódás volt. dr H. Sándorné

 

Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba, az ellátás jó. A személyzet kedves, udvarias. Érthetetlen , mért hoznak olyan rendelkezést aminek semmi értelme . ( pld. vacsorához nem lehet sört inni , de az éttermen kívül már igen ? !) Párna az én öreg reumás nyakamnak kevés volt, de pléddel lehetett pótolni. Szóval az idegenvezetés , ellátás, szálloda – olvashatatlan valami jók. Nem bántam meg hogy itt voltunk.

B. és T. BT.

Köszönjük

 

Kedves Vendéglátók!!

Köszönjük szépen a kellemes szórakozásokat, megvoltunk elégedve  mindennel, kitűnő a kiszolgálás , amit nehezteltünk, hogy nem lehetett a vendéglőben ebédkor és vacsorához sört inni ( nem mindenki borivó) . Köszönünk még egyszer mindent a 2054-es szoba

L. Ani

 

A kiválóan előkészített út remekül sikerült. A szálloda , a szolgáltatások kitűnőek voltak. A csapat szervezésével és vezetésével megbízott vezető folyamatos jelenlétével biztosította , hogy a felmerült problémák mielőbb megoldódjanak. Várjuk a következő közös kirándulást.

M. family  

 

Megérkezésünktől a távozásig mindennel meg voltam elégedve. A programokat mindent , végig csináltunk. Az ellátás , az udvariasság kiváló. Máskor is jövünk.

Ciprus, 2007.10.30.

F. Gyuláné

 

Kellemesen érzetük magunkat , kitűnő ellátás , kellemes személyzet . Udvariasak , szolgálatkészek. Az idegenvezetés elsőrangú. Minden számunkra fontos és érdekes információt megkaptunk. Javasoljuk, más csoportokat inkább étkeztessenek az útjuk során, mint hideg csomagot adjanak. Munkájukhoz további sok sikert kívánunk és köszönjük az eltöltött héten – a velünk való törődést.

Larnaca 2006.06.24.

J. Dénes Zsolt

 

Az elszállásolás minden igényünket kielégített. A helyi szórakozási , kikapcsolódási lehetőségek minden tekintetben megfelelőek voltak.

Az étlap változatos volt, az étteremben a személyzet nagyon előzékeny  volt. Egy kifogás merült fel , mégpedig az, hogy a- olvashatatlan – az étteremben nem lehetett sört inni , fogyasztani. Az utazási iroda idegenvezetőjével  és az iroda helyi képviselőjével ( Georgina ) nagyon elégedettek voltunk. Közvetlenek, készségesek , segítőkészek voltak. Köszönünk mindent.

Dr. Ny. László és Dr. Ny. Katalin

 

Már bejártam egy pár szigetet, de ilyen jól sehol sem éreztem magam, mint itt, Cipruson. A férjemmel ez volt a nászutunk, neki pedig az első , tengerparti utazása. Közös élményeink feledhetetlenné  váltak. Feledhetetlen: a csodaszép , tiszta tengerpart, elbűvölő hotel, szívélyes vendéglátás, görög szeretet. Részt vettünk még a dél-ciprusi fakultatív programon , ahol rengeteg plusz információval  halmoztak el bennünket. Úgy érezzük, itt mindent megismertünk, pedig nem, vannak még felfedezhetetlen részek a szigeten.

Minden jó, kellemes volt, egyet kivéve: haza kell menni. pedig nem akarunk. Nincs honvágyunk. A két országot össze sem lehet hasonlítani. Ha tanácsolhatunk valakinek valamit, akkor az első:látogassa meg Ciprust, a második pedig: két hétre. Egy hét alatt kevés megismerni, de nagyon meg lehet szeretni!

Mindent köszönünk!  So Nice és Georginának

T.-né Kiss Nóra és T. Péter

 

 

Véleményünk a ciprusi nyaralásról

2006.április végén, május elején 8 csodálatos napot töltöttünk Cipruson. Az utazás szervezővel Budapesten az Utazás 2006. kiállításon találkoztunk. Mivel már hónapok óta terveztünk egy ciprusi utazást, ezért kézenfekvő volt , hogy speciális irodával vettük fel a kapcsolatot. ( Életünkben kevesebb jobb döntésünk volt) Az utazás, az elhelyezés , a személyzet hozzáállása csak felsőfokú dicséretet érdemel . Bármikor , bárkinek nagyon szívesen ajánljuk Ciprust, ahol életünk legcsodálatosabb hetét töltöttük. Reméljük , hogy még visszajövünk.

Ciprus 2006. 05. 03.

R. Gáborné

 

Kedves Georgina,

Amikor még március végén találkoztunk az utazás 2006. kiállításon, sok mindent mondtál Ciprusról, csupa szépet és jót. Akkor azt hittük, hogy ez csak utaztatási fogás , a turisták csalogatása. Most a végén , el kell ismernünk , hogy ez még kevés is volt , ahhoz képest, amit élménybeszámolóban, végig a nyaralás alatt kaptunk. Kezdve az egyiptomi  hajóúttól, a török megszállás alatt álló északi rész és a nyugati partvidék vad és egyben csodálatos helyeinek megtekintéséig, minden szervezett kirándulás csodálatos volt.

Köszönjük szépen ! Amikor beléptünk az országba , egy kissé lehangolódtunk , de amikor a szállásunkra érkeztünk egy gyönyörű oázis  fogadott minket. Minden ember azon fáradozott, hogy mi jól érezzük magunkat. Ez sikerült is.. Ha a sors megengedi , jövőre ismét ide szeretnénk jönni nyaralási szabadságunkat  eltölteni. Az idegenvezetőnk egyenesen “first class” volt.

Ayia Napa 2006.07.21.

Sz. Kálmánné és Sz. Kálmán

 

Kedves Georgina! Nos, rendben hazaérkeztünk. Még egyszer szeretném megköszönni a szép szobát, gondolom a te közreműködésed nélkül az utcára néző szobákban kaptunk volna helyet. Ez oldalról nézett a tengerre, tökéletes volt, mert nem láttuk a zajos medencés részt. Nagy vonalakban elégedettek voltunk. Rendes volt a takarítás, ágynemű/törölköző váltás. A reggeli 5-ös volt, a vacsi 4-es. Na jó, az is 5-ös. Jó tanács volt az azonnali italfogyasztás kifizetése, így is kifizettettek velünk egy fogyasztást, nem az összeg, hanem az eljárás volt kellemetlen, s főleg azért, mert az első napokban nyugtát sem kaptunk a befizetésről. No mindegy, túlléptünk rajta. A víz sokszor annyira hullámos, veszélyes volt, hogy én nem is mertem bemenni. Erről pl. nem is tájékoztatott!. Állandó vörös zászlós a beach, s ezt tudnia kell annak, aki oda szeretne menni.  Viszont a recepciósoktól a 10 nap alatt egyetlen mosolyt sem kaptunk. Nem mondom udvariasak voltak, de semmi több. A legkedvesebbek és legszolgálatkészebbek a takarítónők voltak. Jól éreztük magunkat. Olvasom a honlapjukon, hogy “first minute” akció van. Szeretnék pár ajánlatot kapni, amit jó szívvel ajánl. Pl a Venus-ról is és valami olcsóbbról is , Paphos-on és Protarason. Szeretnék minél többet megtakarítani, mert jövőre kicsit spórolósabban kell utaznunk. Várom válaszodat, ha időd engedi. Ági

2013.09.22. 11:47  Megjegyzés: Négy alkalommal utaztak irodánkkal

 

Kedves Georgina!
Először is szeretném megköszönni, hogy mint mindig, most is maximálisan segítőkész és gondoskodó voltál. Nyaralásunk nagyon jól sikerült, eltekintve egy-két apró hibától, ami gondolom máshol is előfordul, s ez a közérzetünket nem igen befolyásolta. Remek dolog, hogy szemben ott van a LIDL. Kár, hogy a közvetlen repjárat megszűnt, s azért a taxi ktsg. megnöveli a költségeket. Köszönöm az ajánlatokat a nyári előfoglalásokra, de én inkább az utószezont szeretem. S itt szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e most is olyan rendkívül előnyös ajánlatokat adni, mint amiket tavaly szeptemberben/október elején kaptam tőled. Valami pluszt is kaptam, mert az egészet egyben kifizettem. Az ilyesmi most is nagyon érdekelne, de ha lehetne csak Protaras, mert nagyon megszerettük a Fig Tree Bay-t. Ja, és szeptember legelejétől. Kérlek írd meg, ha ez most nem lehetséges. Még egyszer köszönünk mindent!! Ja, és Kata azt üzeni, hogy csini voltál és a cipőd főleg… Szia: Ági

2014.09.21. 15:56 keltezéssel,  Megjegyzés: Négy alkalommal utaztak irodánkkal

 

Drága Gina!

Remélem jól vagy, vasárnap éjjel írtam sms-t, hogy szerencsésen megérkeztünk, minden rendben volt.  Csak nagyon hiányzik Ciprus, és a Tej!  Még egyszer köszönünk mindent!

Most csak annyi időm van, hogy küldjem a képeket, de ha majd lesz időm, írok.  Addig is sok-sok puszikát küldök:   Marika

 

Kedves Gina!

Szerencsésen haza érkeztünk, három negyed óra késéssel indult a gép, kicsit komplikáltak voltak a WIZZAir-sek a csomagokkal, beszállás előtt kitereltek mindenkit a váróból egy kapu elé, oda tették a táska méretet ellenőrző szerkezetet,és mindenkinek még egyszer be kellett tenni a kézit,ha nem fért bele,fizetett!

A jegyünkre rá nyomtak egy XXL helyet, olyan kicsi helyen ültünk,ne tudd meg, a második sorban.Ez van.Azért jól utaztunk.Dugig volt a gép,mintha több sor lett volna mint amivel jöttünk,elég lehasználtnak tűnő gép volt.

A szállodáról:

Kár,hogy másfél napunk elment azzal,hogy a befizetett szobát megkapjuk,és a klímát is megjavítsák.A sok szép ami ott volt, az feledteti a kezdeti mérgelődést.

Gyönyörű a fekvése, a kertje, szép tisztaság van, a személyzet udvarias,kedves. A reggeli változatosan sokféle és bőséges.Ez mind öt csillagnak felel meg. A sütik is  isteniek voltak, meg is híztunk. 

Nagyon klassz a Season szálloda,átjártunk feltöltődni naponta kétszer, a beltéri fürdőbe, irtó klassz volt. Még egyszer köszönöm,hogy a szülinapi meglepiben segítkeztél a Timinek, nagyon köszönöm Neked is.

Mindent össze vetve szép és klassz hely. Jó lenne jövőre elvinni az uncsit is, megígértük neki,hogy elvisszük ha megyünk.

Még egyszer hálás köszönet,hogy segítettél a recepciónál a szoba cserénél, mégis a Te hozzá állásod,és véleményed kellett.Puszilunk.Marika és István

2014.10.22. 12:45 keltezéssel  Megjegyzés: ötödik alkalommal utaztak irodánkkal 

 

 

Kedves Georgina!

Az elutazásnál a nagy kapkodásban nem volt módom normálisan elköszönni és megköszönni a csapatról való gondoskodást. Köszönjük!!! Szép volt és jó volt. Jó volt az is, hogy végül elmentünk a kirándulásokra, mert így megismertük nem csak a látni valókat, hanem, hála Melindának, Ciprus történelmét, az ott élők mindennapjait. Még egyszer köszönet és ha valaki ismerőseink közül ott szeretné tölteni szabadságát, bátran ajánljuk, hogy jelentkezzen nálad.

Üdvözlettel: L. Mari

2014.08.23. 13:15 keltezéssel

 

 

Kedves Georgina!

Nagyon köszönjük, hogy megszervezted a nyaralásunkat.
Szuper volt minden, nagyon jól érzetük magunkat az ismerős környezetben, minden a legnagyobb rendben volt, ezért nem is jelentkeztünk az ottlétünk alatt.

Szerencsésen haza is érkeztünk az éjjel.

Viszont nagyon megtetszett nekünk a Thalassa Boutique Hotel (Coral Bay), tavaly is nézegettük úszás közben.

Kérünk, adj nekünk egy irányárat, két főre, félpanzióval egy hét mennyibe kerülne abban a szállodában.

Ezúton kívánunk Neked kellemes indián nyarat, mosolygósat, örömtelit, virágosat.

Szeretettel: Ildikóék

2014.09.30. 14:21 keltezéssel  Megjegyzés: Második alkalommal utaztak irodánkkal

 

 

Drága Georgina!

Gondoltam már rád sokat de most sincs időm hosszan írni sajnos.

Anyuéktól is hallom minden nap”-bezzeg Cipruson milyen jó volt semmi gondunk nem volt” Köszönjük EZT A CSODÁS utat amit mint látod idő hiány miatt nem fogalmaztam még meg neked.Tehát, minden szép és nagyon jó volt és most jön a java mert erre harapsz de nem bosszantásképp főleg a FEHÉR HOMOKOS TENGERPART!

Köszi mindent .

 2014.09.04. 12:32 keltezéssel

 

Kedves Gina! Még egyszer szeretnénk megköszönni  hogy  rajtad keresztül eljutottunk Ciprusra! Szuper volt hogy te fogadtál bennünket a repülő téren és személyesen ott voltál velünk a szobák elfoglalásáig.Szuper volt a szálloda az ellátás.Mindennel meg voltunk elégedve!Mindenkinek fogjuk ajánlani  különösen itt a helyi utazási irodának. Még egyszer köszönünk mindent ! Szeretettel puszilunk K.család G. család!

2013.11.20. 18:21 keltezéssel,

 

Nászútunk Paphoson – amit köszönünk szépen F. Katalinnak. Ez egy bővebb leirás és külön mellékletben közöljük. >>

 

Kedves Georgina,

 
bocsánat, hogy nem jelentkeztem, sajnos rengeteg egyéb elfoglaltságom van és volt.
 
Én is szeretném megköszönni Önnek a szervezést, mi családostul, két gyermekkel kétszer voltunk az Ön szervezésével Cipruson (2011 és 2014). Mindkétszer maximálisan elégedettek voltunk és ez elsősorban annak köszönhető, hogy Ön nagyon rugalmasan és korrekten állt a nyaralásunk szervezéséhez, mindkét esetben megtalálta a számunkra megfelelő szolgáltatásokat és árakat, sőt, kedvezményeket is kaptunk. eközben folyamatosan tájékoztatott az egyéb lehetőségekről és felhívta a figyelmünket fontos dolgokra. Sőt, legutóbb (2014 július) még a repülőtérre is kijött, hogy személyesen köszöntsön minket.
 
Nagyon köszönjük a szakmai és emberi korrektséget és segítőkészséget, ha a jövőben Ciprusra utazunk, ismét Önt fogjuk keresni.
 
Munkájához továbbra is sok sikert és egészséget kívánok:
 
P. Gábor és családja
(Ayia Napa, Atlantica Sancta Napa 2011 nyár; Protaras, Malama Beach Holiday Village 2014 nyár)
2014.11.19. 11:52 keltezéssel,