Chat

Utazási iroda

Üdvözlünk benneteket a Chryciana Tours  & Travel

Utazási iroda nevében.

 

 

Ciprusi utazási iroda vagyunk és 34 éve alakultunk meg. Három irodánk van Cipruson és több nemzetközi irodai „ hálózatunk” . Az iroda tulajdonosa és igazgagatója Apa és fia Mr. Chrysostomos Papageorgiou és Mr. Georgios Papageorgiou.

A magyar közönség felé az utazási ajánlatokat , esküvőket magyar nyelven kommunikáljuk, szervezzük és bonyolítjuk le. Gina , egy  ciprusi magyar hölgy indította el a magyar turizmust Cipruson,  a ciprusi Chryciana Travel és a magyar Aphro-Idée utazási iroda együttműködésével. Irodánk volt az első ciprusi iroda aki fogadta az első magyar csoportot Cipruson 1989. decemberében.  A ciprusi Idegenforgalmi Hivatal ezt méltóan fogadta  TV, rádió és riporterek társaságában . 

A vendégek mikor leszálltak a repülőgépről vörös kifutó szőnyegen lépdeltek a fogadó terminálig . A magyar vendégeket egy – egy szál virággal is köszöntöttük.

Ez a fogadás megjelent Cipruson az újságokban is. Így büszkék vagyunk, hogy a Chryciana Travel  és a magyar  Aphro-Idée Travel kapcsolatának köszönhetően indult el a magyar turizmus Cipruson.

 

Tevékenységi köreink:

Utaztatás – szállásfoglalás – privát foglalások hosszabb távra apartmanokban vagy hagyományos villákban – ingatlanok eladása – gépkocsik bérelése – helyi kirándulások – hajójegyek értékesítése – repülőjegy foglalásincentive utak megszervezése – különleges programok és esküvők megszervezése.

3 irodánk van Limassolban, amelyek közül az egyik csak online működik a magyar utazó közönség számára és magyar nyelven.