Chat

Vrachia Beach Hotel & Suites stúdiók és apartmanok

Standard Studio Garden View – Ciprus 

A standard stúdió apartmanok a szálloda keleti oldalán található földszinten helyezkednek el és maximum három felnőtt vagy két felnőtt és egy gyermek elszállásolására alkalmasak. Csökkentett kilátással rendelkeznek a Földközi-tengerre, és nyitott terű, teljesen felszerelt konyhasarokkal, kétszemélyes vagy kétszemélyes ággyal, kanapéval, étkezővel és külön fürdőszobával ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

Maximális szoba kapacitás : 3 Vendégek

 

Standard Studio Full Sea View – Ciprus

A standard tengerre néző stúdiók a szálloda nyugati oldalán található első emeleten helyezkednek el, és maximum három felnőtt vagy két felnőtt és egy gyermek elszállásolására alkalmasak. Panorámás kilátás nyílik a Földközi-tengerre, és nyitott terű, teljesen felszerelt konyhasarokkal, kétszemélyes vagy 2 egyszemélyes ággyal, kanapéval, étkezővel és külön fürdőkáddal ellátott fürdőszobával várja vendégeit.

Maximális szoba kapacitás : 3 Vendégek

 

Superior Studio Full Sea View – Ciprus

A superior tengerre néző superior stúdiók a szálloda nyugati oldalán található földszinten találhatók, és maximum három felnőtt vagy két felnőtt és egy gyermek elszállásolására alkalmasak. Panorámás kilátást nyújtanak a Földközi-tengerre, és nyitott terű, teljesen felszerelt konyhasarokkal, kétszemélyes ággyal vagy king-size ággyal, kanapéval, étkezővel és külön fürdőkáddal ellátott fürdőszobával rendelkeznek.

Maximális szoba kapacitás : 3 Vendégek

 

Standard One Bedroom Apartment Garden View

A standard egy hálószobás apartmanok a földszinten találhatóak a szálloda keleti oldalán, és maximum 4 felnőtt vagy egy vagy két gyermekes családok számára alkalmasak. Van egy oldalsó tengerre néző kilátás, külön nappali / étkezővel, egy különálló hálószoba dupla vagy két egyszemélyes ággyal, külön fürdőszoba káddal, konyhasarokkal és két kanapéval.

Maximális szoba kapacitás:  4 Vendégek

 

ciprusutazas.hu 16Standard One Bedroom Apartment Full Sea View

Ezek a standard egy hálószobás apartmanok a földszinten találhatóak a szálloda nyugati oldalán, és maximum 4 felnőtt vagy egy vagy két gyermekes család számára alkalmasak. Teljesen tengerre néző kilátással rendelkeznek a Földközi-tengerre, külön nappali / étkezővel, külön hálószobával, két vagy két egyszemélyes ággyal, külön fürdőszobával, káddal, teljesen felszerelt konyhasarokkal és két kanapéval.

Maximális szoba kapacitás : 4 Vendégek

 

ciprusutazas.hu 12Superior One Bedroom Apartment Full Sea View

A superior, egy hálószobás apartmanok teljesen tengerre néző kilátással a szálloda nyugati és keleti oldalán található első és második emeleten helyezkednek el, és maximum négy felnőtt vagy egy vagy két gyermekes család elszállásolására alkalmasak. Panorámás kilátás nyílik a tengerre, külön nappali / étkezővel, egy különálló hálószoba king-size vagy két egyszemélyes ággyal, külön fürdőszoba káddal, teljesen felszerelt konyhasarok és két kanapé.

Maximális szoba kapacitás : 4 Vendégek

 

ciprusutazas.hu 15Superior Two Bedroom Apartment Full Sea View

A superior két hálószobás apartmanok teljesen tengerre néző kilátással a földszinten és az első emeleten helyezkednek el a szálloda nyugati és keleti oldalán, és maximum 6 felnőtt vagy két, három vagy négy gyermekes családok számára alkalmas. Panorámás kilátás nyílik a tengerre, külön nappali / étkezővel, két különálló hálószobával, egy kétszemélyes ággyal és egy kétszemélyes ággyal, külön fürdőszobával, káddal, teljesen felszerelt konyhasarokkal és két kanapéval.

Maximális szoba kapacitás:  6 Vendégek

 

Gyermekek szabályzata: 

  • Gyermek 2 éves korig ingyenes.
  • A gyermekágy ingyenes.
  • Egy 3 és 11 éves gyermek szüleivel együtt 5 eurós pótlékot fizet/ éj
  • Kettő  3 és 11 év közötti gyermekek a szüleikkel együtt 10 eurós pótlékot fizet /éj

 

AJÁNLATKÉRÉS